Deze zomer is er hard gewerkt aan een nieuwe website voor het Stadsfonds. Eind 2024 bestaat Stadsfonds Hilversum 10 jaar en dus tijd voor een verfrissing.

Wat is het doel van de nieuwe website?

  • snel kunnen vinden van belangrijke informatie
  • inspiratie opdoen van goedgekeurde aanvragen met filters op thema’s en categorieën
  • een volledig overzicht van de goedgekeurde aanvragen met een zoekmogelijkheid
  • duidelijke kaart van alle trekkingsgebieden + contactpersonen per gebied
  • heldere richtlijnen voordat je een aanvraag doet
  • missie & visie van het bestuur

Inspiratie

Wil je geïnspireerd raken van eerdere evenementen, of van een project over duurzaamheid of educatie? Door te klikken op een thema of categorie komen alle berichten over het gekozen item in zicht.

Projectenoverzicht

Op de pagina ‘Stadsfondsgebieden‘ vind je het projectenoverzicht. Hier tonen wij alle goedgekeurde aanvragen. Door bij een aanvraag op + te klikken komt de motivatie van het Stadsfondsbestuur om deze aanvraag goed te keuren in beeld.

Overzicht van alle fondsgebieden

Benieuwd in welk fondsgebied je zit? Op de kaart van Hilversum vind je alle fondsgebieden met de postcodes. Ook zijn van de georganiseerde gebieden (met een winkeliers- of ondernemersvereniging) de contactpersonen vermeld. Makkelijk om snel contact te kunnen leggen.

Een aanvraag indienen

Veel gestelde vragen, een afvinklijstje voordat je begint met het indienen van een Stadsfondsaanvraag én de uiterste indiendata vind je op de pagina ‘Fonds aanvragen‘.