Arenapark Hilversum is binnen Hilversum een bekende algemene locatie. Arenapark zelf heeft voor bezoekers vooralsnog geen duidelijke verwijzing naar de structuur van het park waardoor functies, voorzieningen en gevestigde organisaties moeilijk worden gevonden.
De behoefte is er van bezoekers, consument, gevestigde organisaties en vastgoedbeleggers om in een betere herken- en vindbaarheid te voorzien. Hiervoor is specifiek voor het Arenapark een wayfinding concept uitgewerkt die daarin voorziet. Hiermee kan in de randvoorwaarden voor een multi-functioneel kantorenpark, een goede basis infrastructuur, worden voorzien.

Investering die uitstijgt boven het serviceniveau van de Gemeente

Gemeente Hilversum voorziet niet in dergelijke way-finding. Het Vastgoed Collectief Arenapark heeft hiervoor geen reserves. Daarom klopte men aan bij het Stadsfonds.
Door het realiseren van het ontwikkelde way-finding concept zullen primair herken- en vindbaarheid van functies en organisaties op het Arenapark aanmerkelijk worden verbeterd hetgeen de algehele economische waarde zal verhogen.

Realisatie way-finding

Onlangs is de bewegwijzering (way-finding) op Arenapark Hilversum gerealiseerd. Mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum.

bewegwijzering Arenapark Hilversum