melkhuisje-masters3_kleinAls het aan Stadsfonds Hilversum ligt, krijgt Hilversum, zoals “vroeger” een tennisevenement van allure: de Melkhuisje Masters.

Vier toptennissers, waaronder Nederlands beste tennisser Robin Haase,  zullen – als het doorgaat – op 18, 19 en 20 mei 2017 op ‘t Melkhuisje tegen elkaar de strijd aanbinden, als…….
er voldoende sponsors worden gevonden.

Het is 22 jaar geleden dat de befaamde Dutch Open uit Hilversum verdween.

10 Sponsors nodig
De droom van de initiatiefnemers heeft vaste vormen, maar nog niet alle geld is beschikbaar. Er zijn 10 sponsors nodig die ieder 14.500 euro bijdragen om dit initiatief te realiseren.

Belangrijk initiatief
Het Stadsfonds Hilversum vindt dit een belangrijk initiatief en stelt 35.000 euro beschikbaar. Ook de Gemeente Hilversum tekent voor een grote financiële bijdrage.

December beslissing
De jacht naar sponsors is begonnen: half december moeten de toezeggingen binnen zijn en dan ook wordt de definitieve beslissing genomen. Voelt u ervoor om dit initiatief financieel te ondersteunen belt u dan met 06-25023103 (Ramona Poort). Meer informatie leest u op de website van Melkhuisje Masters 2017.

Waarom steunt Stadsfonds Hilversum dit initiatief?
Daarvoor zijn verschillende redenen:

  • Met een tennisevenement van allure zet Hilversum zich op de kaart. Het is een bijdrage aan citymarketing.
  • Het initiatief trekt een interessant publiek naar Hilversum en dat ziet het Stadsfonds als een economische impuls die binnen de doelstellingen past.
  • Het Stadsfonds stimuleert de organisatoren om samenwerking te zoeken met ondernemers in de stad.
  • Het evenement verbindt, het brengt verschillende partijen bij elkaar. Dit is een van de doelstellingen van Stadsfonds Hilversum.
  • Het Stadsfonds wil op deze manier stimuleren dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt met landelijke betekenis.melkhuisje-masters2_kleinmelkhuisje-masters1_klein-banner