“Ik ben trots op mijn woonplaats Hilversum. Ik wil partijen met elkaar verbinden en zorgen dat het fondsbedrag door alle betrokkenen optimaal besteed wordt. Iets neerzetten waar Hilversum echt iets aan heeft.”

Ingrid Geul, directeur/eigenaar van het bedrijf Leading Lady vierde in 2020 haar 25ste jaar als zelfstandig ondernemer. Ze heeft in al die jaren veel werkervaring opgedaan dat van nut is in de functie van Fondsmanager. Ze weet mensen en partijen te verbinden en heeft ervaring met het werken met en voor ondernemersverenigingen/collectieven.

Naast haar werk als coach in het officemanagement was ze op zoek naar een maatschappelijke functie. De combinatie ‘ondernemerschap’ en ‘maatschappelijk’ trekt haar aan in deze functie.

In haar vrije tijd heeft ze ondernemersverenigingen opgezet en bestuurd. In 1999 richtte zij samen met drie anderen Jong MKB Gooi- & Vechtstreek op. Tot eind 2005 zat ze met veel plezier in het bestuur. Daarna is ze vijf jaar voorzitter geweest van MOVE, een vervolg op Jong MKB. Deze ervaringen neemt ze graag mee in de functie van Stadsfondsmanager. In 2014 is Ingrid lid geweest van Rotary Hilversum.