De naam ‘t Melkhuisje is vooral bekend geworden na 1957, toen er een jaarlijks internationaal tennistoernooi werd opgezet. Het Dutch Open is op ‘t Melkhuisje gespeeld t/m het jaar 1994 .

Nu is ‘t Melkhuisje weer back in business!
Op 18, 19 en 20 mei 2017 wordt Melkhuisje Masters georganiseerd: een driedaags tennistoernooi met nationale uitstraling en internationale allure dat plaatsvindt in villawijk Trompenberg, de achtertuin van het Mediapark.
Vier toptennissers, waaronder Nederlands beste tennisser Robin Haase, zullen op ‘t Melkhuisje tegen elkaar de strijd aanbinden.

Waarom steunt het Stadsfonds?
Stadsfonds Hilversum ondersteunt met een financiële bijdrage de promotie van de tennissport en ziet Melkhuisje Masters als een mooi netwerkevent om Hilversum op de kaart te zetten. Het initiatief trekt veel publiek naar Hilversum en het verbindt doordat verschillende lokale ondernemers samenwerken met de organisatoren. Naast het Stadsfonds Hilversum én een grote financiële bijdrage van de Gemeente zijn er sponsoren gevonden die Melkhuisje Masters mogelijk maken.

Het evenement is geslaagd als in 2017 bereikt wordt dat er een soliede zakelijke en financiële, sportieve en promotionele basis is gelegd voor een jaarlijks terugkerend Melkhuisje Masters.

Nodig zakenrelaties en tennisliefhebbers uit om in een informele en sfeervolle setting te kunnen genieten van internationaal toptennis. Boek tickets via de website van Melkhuisje Masters 2017