OndernemersVereniging Hilversum Zuidwest is al een flink aantal jaren bezig met succesvolle initiatieven ter bevordering van de energietransitie op de bedrijventerreinen van Zuidwest Hilversum. Een ontzettend mooi voorbeeld is het grootste zonnedak van Hilversum dat men heeft weten te creëren. Door dit prachtige initiatief werd OV Hilversum Zuidwest genomineerd voor PlaBeKa Bokalen 2022, uitgereikt tijdens het MRA Symposium ‘State of Sustainability’ op 21 september 2022.

Wat is de PlaBeKa bokaal?

Het Platform Bedrijven en Kantoren (PlaBeKa) vraagt voor de thema’s energietransitie en organisatiegraad extra aandacht door succesvolle initiatieven te belonen wanneer zij zich op dit gebied onderscheiden. Door het uitreiken van deze stimuleringsprijzen wil PlaBeKa uitzonderlijke initiatieven, plannen of projecten voor toekomstbestendige bedrijventerreinen in de Metropoolregio Amsterdam erkennen, en als voorbeeld stellen voor andere bedrijventerreinen.

En de winnaar is?

OV Hilversum Zuidwest stond samen met Schiphol Trade Park en GreenBiz IJmond als genomineerden op het podium voor de categorie Energietransitie. In de getoonde filmpjes zagen we de toelichting van de jury en vervolgens kwam de uitslag….. Persbericht winnaars PlaBeKa Bokaal 2022

Het Stadsfondsbestuur feliciteert Ondernemersvereniging Hilversum Zuidwest met de eervolle plek naast Schiphol Trade Park.