We houden het vakantiegevoel in Hilversum nog even vast! Op het marktplein staan straks de biertafels weer klaar en aanschuiven maar.

Kunst, cultuur & plezier

Hoe fijn is dat dit soort evenementen georganiseerd worden voor bewoners en bezoekers van Hilversum. De Gooische Bierbrouwerij is initiator van dit festival en werkt met tal van (horeca) ondernemers samen.
Naast het verkrijgen van vele biersoorten is er ook oog en oor voor kunst & cultuur. Museum Hilversum heeft een fototentoonstelling ingericht. De Vorstin zorgt voor een geweldig muziekprogramma met 6 bands, er zijn kleine voorstellingen en straatartiesten.

Middag en Avond vertier

‘s Middags begint het festival om 13.30 uur. Je kunt dan blijven tot 16.30 uur. Het avondprogramma start om 17.00 uur tot 20.00 uur.
Naast bieren is er natuurlijk ook fris, wijn en cider. Er staan verschillende Foodtrucks op het terrein voor de lekkere trek. Natuurlijk staat er ook dit jaar weer de Zweefmolen van Dave Bakker uit Nederhorst den Berg. Kinderen tot 16 jaar kunnen gratis mee met een volwassen begeleider, met een maximum van 2 kids per volwassene. Koop hier je tickets voor een middag óf avond.

Stadsfondsbijdrage

Het zijn de goede samenwerkingen en een strakke organisatie die dit festival succesvol houdt. Om ieder jaar voor kunst & cultuur iets moois aan te kunnen bieden vraagt het Gooisch Bierfestival een financiering aan bij het Stadsfonds Hilversum. De bijdrage van het Stadsfonds zorgt er voor dat de kwaliteit van het aanbod hoog blijft.