Wil je als inwoner of bezoeker van Hilversum ontdekken wie in de maand september de meest creatieve smaakmakers zijn in onze mediastad?

Smaakmakers?

Dit zijn de mensen, restaurants, conceptstores en festivals die Hilversum kleur en smaak geven. Deze hotspots, foodfestivals en bijzondere verhalen van de ondernemers zijn allemaal terug te vinden in de gloednieuwe Food & Shop Guide. Wil je het magazine bemachtigen, loop dan binnen bij restaurants en winkels in Hilversum of bij de VVV / Brandstore in de Kwekerij, op het Oosterspoorplein. En ook online is de Food & Shop Guide te bekijken en te downloaden via Hilversumse Smaakmakers | Live Hilversum.

In de maand september een dag naar Hilversum

Er is in de maand september ontzettend veel aanbod in onze inspirerende en creatieve stad op het gebied van food- & drinkconcepten. In het magazine zijn 3 ‘verrukkelijke routes’ samengesteld die langs de allerfijnste plekken leiden. Ga bijvoorbeeld

  • op pad met de kids via de route ‘Kleine Trek’,
  • ontdek alle insta-waardige hotspots via de ‘So instagrammable route’
  • of doe eens luxe met de ‘Bubbels & bites’-route.

De routes, de online Food & Shop Guide, interviews met smaakmakers en verschillende blogs zijn te vinden via Hilversumse Smaakmakers | Live Hilversum.

Zelf je route samenstellen?

Kom proeven op bijvoorbeeld Wijnfestival Druif (2-3-4 sept), Pure Buren op de Gijsbrecht (4 sept), het Gooische Bierfestival in het centrum (11 sept), Proost en Kroost op Werf35 (18 sept) of geniet van een daghap van restaurant Bij de Tuinman tijdens de BosBios op Buitenplaats de Hoorneboeg (9-10-11 en 16-17 sept).

De Smaakmakerscampagne is een initiatief van Hilversum Marketing en de (horeca)ondernemers uit de stad.