winterfairOp zaterdag 12 december 2015 van 12 tot 20 uur kunt u weer genieten van de sprookjesachtige winterfair op Landgoed Zonnestraal, mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum. Midden in het bos wordt u ontvangen door de prachtige witte ijskoningin op stelten met haar prachtig verlichte hoepelrok. 

Het hoogtepunt voor de kinderen is de sprookjeswandeling door het bos die zij met een eigen lantaarntje mogen lopen. Sneeuwwitje, Hans en Grietje, Ali Baba en nog veel meer sprookjes zijn er te zien. Op het sfeervolle plein zal het schaatsbaantje voor de kinderen staan. De kinderen kunnen gratis de schaatsen onderbinden, terwijl de ouders met een warme glühwein en chocomelk toekijken. U wordt met open armen ontvangen door de Kerstman bij de brandende open haard en versierde kerstboom. Vanaf de muziektent zullen diverse Hilversumse koren de bezoekers met gezang onthalen.

Zonnehoeve heeft weer een sfeervolle kerststal ingericht waar u een kijkje kunt nemen.

Bij een van de vele kramen op de markt kunt u terecht voor een leuk kerstcadeau.

Brasserie Zonnestraal is present om de inwendige mens te verzorgen met warme glühwein, chocomelk en winterse gerechten.

De winterfair start dit jaar om 12.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis, voor het parkeren van uw auto betaalt u € 3,00.