Ton Verlind die als Stadsfondsbestuurder een termijn van 6 jaar er op heeft zitten heeft per 1 februari 2021 het stokje over gegeven aan Richard Otto.

Wie is Richard Otto?

Richard is sinds 2005 actief in de marketing en media. Hij heeft mobile apps ontwikkeld en opgezet alsook mobile websites en mobile marketingcampagnes. Daarnaast heeft hij in het verleden diverse platformen opgezet, waaronder MobileMarketing.nl (in 2013 verkocht aan Adformatie) en vakmediaplatform Spreekbuis.nl.

Ook is hij initiatiefnemer van diverse events, waaronder de Online Radio Awards, De Nachtwacht Award, Reclamemuziek Top 40 aller tijden en de Media Oeuvre Awards. Onder zijn uitgeverij Tens Media brengt hij regelmatig boeken uit, waaronder de bestseller ‘Verdwenen Merken’ en ‘Vroom en Dreesmann’. Daarnaast is hij adviseur bij NLZIET (het gezamenlijke videoplatform van NPO, RTL en Talpa) en heeft hij begin dit jaar de Hilversumse startup XS2RADIO opgezet dat nu werkt voor oa NU.nl, AD.nl, De Ondernemer en Talpa.

Wat gaat Richard doen in het Stadsfondsbestuur?

Voor het Stadsfonds zal Richard zich voornamelijk bezighouden met de communicatie en pr van het Stadsfonds en de daaraan gerelateerde projecten.

Afscheid Ton Verlind als Stadsfondsbestuurder

Helaas is een fysiek afscheidsmoment nu niet mogelijk. Later in het jaar doen we het nog eens dunnetjes over. In ieder geval danken wij Ton Verlind hartelijk voor alle inzet in de afgelopen jaren voor Hilversum en in het bijzonder voor het Stadsfonds.