Op 13 september 2020 wordt op het Marktplein het vierde Gooisch Bierfestival gehouden. De vierde editie van het Gooisch Bierfestival is een bijzondere: er zal rekening moeten worden gehouden met Corona. Dat betekent dat iedereen dient te reserveren en plaatsneemt aan lange biertafels met inachtneming van 1,5 meter.

Coronaproof

Op het Gooische Bierfestival 2020 wordt een beperkt aantal mensen tegelijk toegelaten op het festivalterrein op het Marktplein. Het festivalterrein wordt afgesloten voor meer bezoekers om het aantal te waarborgen. Er zijn twee shifts gepland en iedereen heeft een reservering en een vaste zitplaats.

Cultuurprogramma tijdens het festival

Er is samenwerking gezocht met samenwerking aan met de Hilversumse cultuurorganisatie De Vorstin. Zij verzorgen tijdens deze versie van het festival dat hetpodium gevuld is met muziekartiesten. Om de lokale kleinkunst artiesten een podium te bieden vermaken zij de bezoekers tussen de tafels door. Hierbij wordt de lokale googelaar,   Manolo van Mojo Magic ingezet, Robbert Jan Proos en diverse straatartiesten.

Bijdrage van het Stadsfonds

Het Stadsfonds vindt het een goed uitgewerkt project, gezellig voor de buurt en professioneel opgezet. We dragen financieel bij voor het cultuurprogramma en voor de extra kosten vanwege Corona.

Kaarten bestellen

Reserveer een plek voor één van de twee shifts om het Gooisch Bierfestival 2020 op zondag 13 september mee te kunnen maken.