Project HavenVaart als eerste aan de beurt

Na het bedenken van een snapchatfilter voor een monumentenroute hadden de leerlingen van het A. Roland Holst College de smaak te pakken. Innoverende ideeën aandragen voor het leuker en mooier maken van Hilversum, dat is het doel. 

Stadsfondsmanager Ingrid Geul vroeg aan de ‘outside the box’ denktank mee te denken met de ondernemersvereniging van de Havenstraat en Vaartweg.

Op 14 februari 2019 was het zover en werden de 4-HAVO leerlingen van het A. Roland Holst College verwelkomd. Een hele middag waren ze aan de gang met het HavenVaart project. De ondernemersvereniging HavenVaart heeft de uitkomsten inmiddels ontvangen en gaat hiermee aan de slag.

Groen in de straat is makkelijker dan je denkt

Plantenzuil HavenVaart

Ondertussen heeft de ondernemervereniging HavenVaart ook zelf plannen bedacht en uitgevoerd. De Havenstraat en Vaartweg wilden graag meer groen in de straat. In samenwerking met de ondernemers, pandeigenaren en de gemeente zijn mooie zuilen gekozen die gemakkelijk te plaatsen zijn. Nog nergens vertoond in Hilversum, uniek dus. 

Stadsfonds helpt u met innovatie

Wilt u ook dat de ‘outside the box’ denktank van het A. Roland Holst College meedenkt voor innoverende ideeën ter verbetering van uw gebied? Neemt u dan contact op met de Stadsfondsmanager. Mochten de ideeën leiden tot realiseerbare plannen, dan kunt u een beroep doen op het Stadsfonds voor een financiële bijdrage. Leest u meer over hoe dit werkt op onze informatiepagina.