Het muziekfestival Live 2000 in Hilversum beleefde de 1e editie in 2017 en is een initiatief van Hilversum Marketing en De Vorstin. En wordt financieel gesteund door het Stadsfonds.

Brede samenwerking in de stad

De organisatie streeft naar een zo breed mogelijke samenwerking in het centrum om dit muziekevent tot een succes te maken. Zo worden er bijvoorbeeld door bijna 40 horecaondernemingen en winkeliers ‘2000 cent-aanbiedingen’ gedaan waarbij er tijdens Live 2000 voor €20,- geshopt, gegeten en/of gedronken kan worden.

Op het Marktplein gebeurt het

In de gratis toegankelijke Live 2000-tent kun je vanaf woensdag 27 tot en met zaterdag 30 december niet alleen genieten van verschillende tributes en de Hollandse Avond, maar ook dagelijks je Top 2000-kennis testen met een van de popquizzen. Out Spoken organiseert een Open Mic-sessie waar jij je spoken word-talent kunt laten horen.

Specials

In De Vorstin, het Filmtheater HilversumThe Skiff en Theatercafé Muze kun je terecht voor speciale events.

Wat – waar – wie

Kijk op de website waar je wanneer terecht kunt en wat de eventuele kosten zijn. Ook de complete playlist van Live2000 en de deelnemende ‘2000 cent’-locaties zijn te vinden op www.hilversumLive2000.nl.