Op het Marktplein van Hilversum gebeurt het! Vanaf dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december 2022. In de gratis toegankelijke tent van muziekfestival Live 2000 beleef je verschillende tributes (zie playlist) Is er een Hollandse Avond en kun je jouw Top 2000-kennis testen tijdens de dagelijkse popquizz.

Na twee jaar corona is het festival Live 2000 weer terug in de stad

Het muziekfestival Live 2000 in Hilversum beleefde haar eerste editie in 2017 en is een initiatief van Hilversum Marketing en De Vorstin.  De organisatie streeft naar een zo breed mogelijke samenwerking in het centrum om dit muziekevent tot een succes te maken.

Voor de Hilversummer is Live 2000 inmiddels een begrip en plek voor ontmoeting en ontlading. Voor de bezoeker is die muziekfestival een reden om langer in het centrum van Hilversum te verblijven.

Ga een week lang genieten van muziek en gezelligheid in Hilversum

Door zo’n 40 horecaondernemingen en winkeliers worden ‘2000 cent-aanbiedingen’ gedaan. Hiermee eet, drink en/of shop je voor €20,- tijdens Live 2000.

De complete playlist van Live 2000 en de deelnemende ‘2000 cent’-locaties zijn te vinden op hilversumLive2000.nl.

Waarom wordt Live 2000 financieel gesteund door het Stadsfonds?

Het Stadsfondsbestuur is enthousiast over dit project. Duidelijke samenwerkingen, professioneel opgezet, voelbaar in het hele centrum, met goede uitingen door heel Hilversum. Het betreft hier een Hilversum-breed project omdat het festival mensen van (ver) buiten Hilversum aantrekt en de verbinding Media Park-Centrum extra stimuleert.