Een aantal jaren geleden ontmoetten Stadsfondsmanager en Youssef Douzi elkaar voor het project Bali-Bali. Een project voor jongeren uit Hilversum-Oost om verbinding te creëren. “Youssef, ga eens met Allard en Raoul praten van Hilversummers.nl, volgens mij kan het project grootser worden.” zei de Stadsfondsmanager. En zo geschiedde: Young Hilversummers!

Wij zijn niet alléén de toekomst, wij vormen de toekomst. Zo begint de website van Young Hilversummers. En dat gelooft het Stadsfonds ook, vandaar een financiële steun om verbindingen te leggen en werk te verzetten.

Platform

Young Hilversummers is een platform voor en door jongeren in Hilversum. Met elkaar willen ze van Hilversum een plek maken waar de jeugd zich thuis voelt. Waar ze zich kunnen ontwikkelen, eigen projecten starten en leren netwerken. Elke Hilversumse jongere is welkom.

Vier onderwerpen staan centraal

Op 4 thema’s houden de Hilversumse jongeren – die member kunnen worden – zich bezig.

  • Kunst & Media
  • Cultuur & Maatschappij
  • Sport & Games
  • Werken & Ondernemen

STARTUP MEETUP

Voor het laatste thema komt er na de zomer een Startup-meetup met jongeren die met ideeën rondlopen over een eigen bedrijf. Young Hilversummers wil samen met Gemeente Hilversum en ROM Utrecht de ondernemende jongeren verbinden met de al gevestigde bedrijven in Hilversum en omstreken.
Ga naar de agenda op de website van younghilversummers.nl.

Ideeënbak

Niets is te gek, als je je maar uitspreekt, dan gaat jouw idee ook bij anderen leven. Dat is de kracht van de ideeënbak van Young Hilversummers.
Een voorbeeld: “Elke Hilversummer een stageplek” Je kunt reageren op dit idee of het idee waarmaken. Zo ontstaat er interactie tussen de jongeren, Hilversummers en Hilversumse ondernemingen.

Laat je inspireren door Young Hilversummers

Ben je als Hilversumse ondernemer geïnteresseerd om kennis te maken met deze bruisende club? Neem contact op: meedoen@hilversummers.nl