De broers Jorick en Cival Jansen van Proeverij De Open Keuken zijn de winnaars van de door de BV Hilversum en de Rabobank georganiseerde ‘Ondernemer van het jaar verkiezing 2020’.  Stichting Stadsfonds feliciteert van harte deze winnaars.

Ze kregen uit handen van directievoorzitter Johan Drost van de Rabobank Gooi- en Vechtstreek de prijs uitgereikt tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de BV Hilversum op dinsdag 14 januari in De Vorstin.

Groot aantal stemmers

Vierduizend Hilversummers hebben aan de stemming deelgenomen. Genomineerden waren naast De Proeverij ook Foodhall Mout en Restaurant Chef aan de Werf.

Uitblinker 2020

Voor het eerst werd ook de Uitblinker 2020 uitgereikt, een juryprijs ter aanmoediging.
Die prijs ging naar Eric van der Vegt, bekend om zijn vele muurschilderingen in Hilversum.
Matthieu Feijen, voorzitter van BV Hilversum, reikte de prijs uit aan de zeer verraste Eric.

 

 

Gooische Bierbrouwerij

Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst was het Guido de Wit die met een gepassioneerd verhaal over zijn Gooische Bierbrouwerij de harten stal. Hij vertelde hoe hij zijn bedrijf ooit startte met het doel werkgelegenheid te creëren voor mensen met een ‘uitdaging naar de arbeidsmarkt’, daarbij geïnspireerd door zijn eigen dochter Sarah. Na vallen en opstaan is De Gooische Brouwerij inmiddels uitgebouwd tot een florerend bedrijf. Afgelopen decembermaand was Gooische bubbel het meest verkochte speciaalbiertje.

Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door Het Stadsfonds.