Zorg ervoor dat je agenda leeg is op zondag 10 september 2017, want dit Feel Good Festival gaat je blij maken. Hier vind je alles wat te maken heeft met geluk, persoonlijke ontwikkeling, wellness en yoga.

Het Feel Good Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadsfonds Hilversum. Het past uitstekend in de ambitie van het Stadsfonds: het promoten van Hilversum als Feel Good stad. Yogi Heroes heeft heel goed nagedacht over dit project en heeft veel lokale ondernemers gevonden om mee te doen (qua tijd en financiën). Met dit project zijn ook veel leuke samenwerkingen tot stand gekomen.

Kom naar het Feel Good Festival en laat je lekker masseren, provocatief coachen, je hand lezen of een kernscan maken op het welnessplein. Volg een yogales of workshop en laat je inspireren in het inspiratietheater.

Verwonder je op de Feel Good markt waar je heerlijk kan genieten van alle culinaire verrassingen. Op het festival is voor een ieder wat wils, neem vooral je kinderen en je vriendin/vriend/collega mee voor een echte Feel Good Experience in Hilversum.