Stichting Stadsfonds Hilversum heeft vanaf 1 oktober 2017 een nieuwe voorzitter. Het is Maarten Pel (45), sinds 2008 woonachtig in Hilversum. Hij volgt Ben Hammer op, lid van de Raad van Bestuur bij Hilverzorg. Die vervulde deze functie vanaf de start van het Stadsfonds begin 2015.

Tal van projecten opgestart
Ben Hammer vertrekt op het moment, dat uit een tussentijdse evaluatie blijkt dat het Stadsfonds een stevige worteling heeft gevonden in de Hilversumse ondernemerswereld. Sinds 2015 zijn tal van projecten opgestart. “Ik zie met veel genoegen en ook wel een beetje trots, dat uit de evaluatie blijkt dat het Stadsfonds er echt toe doet in Hilversum: de “machine” van het Stadsfonds als organisatie draait goed en we dragen bij aan de realisatie van mooie en vernieuwende evenementen”, zegt de vertrekkende voorzitter. Het feit dat hij met zijn gezin naar Amersfoort is verhuisd noemt Ben Hammer als een van de argumenten om het stokje over te dragen.

De nieuwe voorzitter Maarten Pel heeft een eigen praktijk als adviseur op het gebied van ruimte en wonen. “In 2 jaar tijd heeft het Stadsfonds als zelfstandige organisatie veel potentie getoond”, vindt hij. “Ik ga met veel plezier en energie werken aan het vergroten van de bekendheid van het fonds en het activeren van de ondernemers”.