Het Stadsfonds was direct enthousiast, omdat dit project perfect past in wat het Stadsfonds voor ogen heeft: jongeren laten meedenken in het bedrijfsleven en daarmee het start-up klimaat voor jongeren in Hilversum laagdrempelig en aantrekkelijk te maken.
Gemotiveerden jongeren, uit alle geledingen van de bevolking, die begeleidt worden door professionals.

Begeleiding door professionals
Een groep ondernemers van Werf35 (Spoorzone) zijn de inspirators: zij geven lezingen, workshops en advies aan deze jonge (tussen de 14 en 20 jaar) deelnemers aan dit project.
Een aantal ambitieuze ondernemende jongeren uit Hilversum en omgeving krijgt de kans om hun ‘gat-in-de-markt-idee’ uit te gaan werken. In the Boardroom.

Maak kans op een plek in The Boardroom
De kick-off is op vrijdag 9 maart 2018. Vanaf dat moment gaat the Boardroom ruim een half jaar aan de slag met een team van 8 enthousiastelingen. Op kosten van het Stadsfonds krijgt het team training en college van ervaren en succesvolle ondernemers. Het team commit zich voor een half jaar aan het project.

Wil je hiervoor in aanmerking komen, of weet je iemand die hier heel goed voor geschikt is? Kijk voor meer informatie en aanmelding de website van The Boardroom en bekijk dit filmpje.