Van maandag 6 tot en met zondag 12 februari 2017 vindt in Museum Hilversum de tweede editie plaats van het Festival voor Nieuwsfotografie. Ondernemers in dit gebied zien in dit bijzondere inspiratiefestival met veel krachtige foto´s en verhalen een mooie samenwerking door de aanloopstraten aan te sluiten bij het thema.

Bordbusters
Komende week worden er enorme verlichte bordbusters geplaatst in de aanloopstraten naar Museum Hilversum. Bij alle bordbusters kan je via de Muzze Audiotour app  gesproken berichten over de beelden beluisteren.

Letterspel
Vanaf maandag 6 februari is er speciaal voor de speurneuzen van Hilversum in de etalages van de ondernemers aan de Havenstraat, Vaartweg, Kerkstraat en ’s Gravelandseweg fotoborden te vinden. Op deze borden zijn letters geplaatst. Ga alle borden af en verzamel alle letters. Samen vormen de letters een zin en er zijn mooie prijzen te winnen!

Samenwerking met het Filmtheater
Geïnspireerd door de exposities in Museum Hilversum vertoont Filmtheater Hilversum de fotografiefilms ‘The Salt Of The Earth’ van Sebastião Salgado en ‘De Erfenis’ met Daan van der Elsken, zoon van de beroemde fotograaf en filmmaker Ed van der Elsken.

Meer weten ?
Kijk op http://www.museumhilversum.nl/festival-voor-nieuwsfotografie