zilveren camera

De aanvraag voor het Zilveren Camera Festival was eigenlijk een dubbele aanvraag. Ten eerste werd een aanvraag gedaan voor de tentoonstelling ‘Zilveren Camera’  in Museum Hilversum, wat naar verwachting ongeveer 12.000 bezoekers zal trekken. Door het promotioneel te verspreiden middels een aankondiging op billboards in de aanloopstraten naar Museum Hilversum, ontstond een tweede aanvraag. Op dit moment worden de billboards ontworpen. Deze zullen vanaf 23 januari te zien zijn in de aanloopstraten Havenstraat, Kerkbrink en Kerkstraat. Wat een prachtige verbinding en samenwerking!

De feestelijke opening van de tentoonstelling met de winnende en genomineerde foto’s van Nederlandse persfotografen uit 2015 vindt plaats op zondag 24 januari om 16:00 uur in het museum.

De Canon Zilveren Camera is de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland. Ieder jaar wordt de prijs uitgereikt voor de beste persfoto van het jaar. Alle genomineerde foto´s zijn vanaf 24 januari voor het eerst te zien in Museum Hilversum.

Komt u ook tussen 25 januari en 28 februari naar Museum Hilversum?

Meer hierover op: http://www.museumhilversum.nl/info/