Een kort sfeerverslag

Op vrijdag 15 juni 2018 vond op het tennispark van HLTC Gooiland de 1e editie van het Arenapark Bedrijven Tennistoernooi plaats.
Uiteindelijk hebben bijna 30 deelnemers, afkomstig van ongeveer 15 verschillende ondernemingen uit Hilversum er een zeer geslaagd toernooi van gemaakt.

Inhoud toernooi

De deelnemers zijn allen vier keer in actie gekomen, steeds in wisselende samenstellingen en met tegenstanders van ongeveer gelijke sterkte.
Tussen de tennisbedrijven door was er volop gelegenheid om te netwerken. De organisatie had een uitgebreid Oosters buffet geregeld en terwijl de deelnemers hiervan genoten, werd op het centercourt een demonstratiewedstrijd gespeeld tussen de sterkste inschrijver en de clubkampioen van Gooiland. Het niveau van deze wedstrijd lag bijzonder hoog.

Snelheidsmeter

Ingrid Zeijlemaker, tennistrainer van Gooiland, had een servicesnelheidsmeter geplaatst en nodigde alle deelnemers uit om een zo hard mogelijke geldige service te slaan. Voor de winnende man en vrouw lagen er leuke prijzen te wachten. Uiteindelijk ging de Rabobank met de eerste prijs, de ABT-wisselbokaal (beschikbaar gesteld door VOC), naar huis.

Volgend jaar weer

Alle deelnemers gaven aan volgend jaar weer mee te zullen doen, dus het lijkt erop dat met dit toernooi een nieuw evenement aan onze kalender kan worden toegevoegd.
HLTC Gooiland is het Stadsfonds erkentelijk voor de financiële ondersteuning.

een aantal deelnemers poseert voor het spandoek van het Stadsfonds