10 dagen verspreid over de maanden juli en augustus krijg je de mogelijkheid een bijzondere avond te beleven in een andere wereld. Voor de mensen die thuisblijven of alweer terug zijn van vakantie is dit een welkome evenement. De plek is geweldig, meer mensen in en rondom Hilversum maken kennis met Buitenplaats Hoorneboeg.

Feelgood

Deze zomer organiseren Buitenplaats De Hoorneboeg en filmplatform Cinetree een bios in het bos! Samen tussen de bomen films kijken zodra de schemering invalt. Op een groot scherm zie je films waar je hart vanzelf warm van wordt, die je hoop geven of juist stof tot nadenken.
Om de inspiratie nog een extra zetje mee te geven, is er rond ieder verhaal een extra programma met muziek of iemand die iets extra’s komt vertellen.
Steeds op een andere plek, met een ander verhaal en vooraf kun je klimaatpositief eten & drinken bij restaurant Bij de Tuinman en Elegast Distillery.

Van tevoren reserveren

De kaartverkoop van De Bosbios start op 9 juli 2021. De eerste filmavond is 17 juli al! Kijk op de website van de Bosbios.  Daar vind je ook alle details.

Mede mogelijk gemaakt door

De Bosbios is een initiatief van Buitenplaats De Hoorneboeg, Cinetree, Restaurant Bij de Tuinman en Elegast Distillery. Mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Stadsfonds Hilversum, Crisp en Dille & Kamille.