MAILING

Beste ondernemer,

Wel eens gehoord van Stadsfonds Hilversum?
Graag laten we via deze brief weten dat er voor ondernemers en organisaties in uw gebied middelen beschikbaar zijn om een mooi project te organiseren. Het doel is om Hilversum voor inwoners en bezoekers nog aantrekkelijker te maken. De stad is opgedeeld in 15 fondsgebieden en per fondsgebied verschilt het te besteden bedrag.

Hoe?
Bent u er ook van overtuigd dat uw gebied in Hilversum veel meer te bieden heeft? Bedenk een project, maak een plan en zoek collega’s in uw gebied die uw project steunen. Een fonds aanvragen voor uw idee kan via de website www.stadsfondshilversum.nl/aanvraagformulier.

Wilt u voordat de aanvraag gedaan wordt nog even met elkaar toetsen of er kansen zijn voor toekenning? Organiseer dan een afspraak met de stadsfondsmanager zodat u en uw collega’s vragen kunnen stellen over het stadsfonds.

Toekenning?
Het bestuur van Stichting Stadsfonds Hilversum bespreekt regelmatig uitvoerig de binnengekomen verzoeken waarna toekenning plaatsvindt aan de hand van de gestelde voorwaarden
(zie https://stadsfondshilversum.nl/wat-is-het-fonds/#voorwaarden).

Nieuwsbrief ontvangen?
Heeft u nu niet direct een projectidee maar wilt u wel graag op de hoogte blijven van andere projecten die zijn toegekend door Stadsfonds Hilversum? Ga dan naar de homepage van onze website www.stadsfondshilversum.nl en geef u op voor onze nieuwsbrief.

Stadsfonds Hilversum is een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken zodat alle partijen in Hilversum hiervan profiteren. Grijp uw kans!

Hartelijke groet,

Ingrid Geul
Stadsfondsmanager