Stadsfonds Hilversum heeft een mooi initiatief mede mogelijk gemaakt: op zondag 19 maart om 16.00 uur zal het Ruysdael Kwartet optreden in het sfeervolle clubhuis van tennisvereniging ’t Melkhuisje aan de Bussumergrintweg in Hilversum.

In een programma van een uur is een van de mooiste kwartetten van Mozart te beluisteren en het schitterende kwartet van Ravel. Aansluitend kan men een kleine expositie bekijken met schilderijen van Catharina van Kilsdonk en beelden van Linda Maas. Een diner van Kaatje Kookt! maakt het genieten compleet!

Het Ruysdael Kwartet behoort in Nederland tot één van de beste strijkkwartetten. Het werd in 1996 opgericht. In de begintijd werden cursussen gevolg bij gerenommeerde kwartetten. Binnen enkele jaren wist het ensemble zijn naam te vestigen in binnen- en buitenland. Het wordt sindsdien regelmatig uitgenodigd voor concerten, festivals en masterclasses. Het kwartet werd verschillende prijzen toegekend. Het heeft vijf CD’s uitgebracht, waarbij de serie Russian Generations internationaal gelauwerd is.

Reserveren kan via melkhuisjemuziek@gmail.com

Voor meer informatie: klik hier!

Naast de bijdrage van Stadsfonds Hilversum komt dit concert mede tot stand dankzij Van Lanschot Hilversum en Mediacentrum Hilversum.