Beste Hilversumse ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en (sport)verenigingen,

Voorzichtig krijgen we wat meer ruimte, er kan en mag eindelijk iets meer. Maar in welke mate de zon schijnt voor ondernemend Hilversum is nog maar de vraag. Uit de enquête die we onlangs hebben gehouden kwam de behoefte naar voren om het gesprek aan te gaan, met elkaar. Het Stadsfonds pakt die uitdaging op.

Stadsfonds webinar dinsdag 30 juni 19.30u

We organiseren een webinar, met jullie, met ondernemend Hilversum. Om te leren van elkaars ervaringen, geïnspireerd te raken door oplossingen en te bespreken welke hordes er nog te nemen zijn.

Te gast in de studio in het voormalige TROS gebouw is een aantal lokale ondernemers die vertellen over hun oplossingen. En daarna gaat ondernemer en presentator Frank du Mosch het gesprek met jou aan.

Laat je inspireren en doe mee

Je hoeft de deur er niet voor uit, het enige dat we vragen is om je aan te melden. Doe dat nu en mis de eerste webinar van het Stadsfonds niet. We sturen je binnenkort dan een mail met een linkje naar de webinar (Zoom).

Dinsdag 30 juni, 19.30u, Stadsfonds webinar, duur één uur.

Sprekers bekend:

Frank du Mosch gaat o.a. in gesprek met:

  • Philip Lamers. Ondernemer in oorlogstijd. Als exploitant van het vernieuwde Gooiland zag hij de bookingsagenda tot een totale stilstand komen in twee weken tijd. Maar nu is er Roeff, de rooftopbar met het mooiste uitzicht van het Gooi. Wat kunnen andere ondernemers leren van zijn aanpak?
  • Anca Beije, recruiter. De crisis maakt creatief. Met haar Born4Jobs is zij de ultieme netwerker die opeens niet meer kon netwerken. We horen van Anca wat ze in/met haar omgeving heeft gedaan om toch klanten te kunnen ontmoeten.
  • Limore Noach, fundraiser. Als de strijd tegen kanker net zo hard groeit als Fight Cancer, dan komt het wel goed met ons gevecht tegen de gevreesde ziekte. Maar het ene na het andere evenement van de Hilversumse fundraiser werd afgelast. Maar nu komt er een nieuwe realiteit aan, en die is een stuk minder somber.
  • Deborah den Dulk, bruisend vat vol ideeën. Samen met de centrummanager stort ze zich op het leven na corona en helpt ze ondernemers zich te richten op de langer(-e) termijn.
  • Renske Schriemer, zij vertelt over het profileren van De Gijsbrecht als het Hart van Zuid en de mooie, nieuwe kansen die de ondernemers daar zien.

Mis het niet, meld je aan!