Martin Houwen, ondernemer van “t Gooisch Friethuys in Hilversum aan de Zeedijk (oude Febopand) is geen stilzitter en wacht liever niet af.  Om de horeca tijdens de coronacrisis te steunen bedacht hij een plan: ‘t Gooische Horeca Kookboek.
“Iedereen mist de horeca en de horeca mist haar gasten. Dit boek brengt de horeca en gasten weer een beetje bij elkaar.”

In het Kookboek staan bijna 50 Gooische restaurants. Elk restaurant krijgt ruimte om zichzelf te introduceren. Zij hebben allen speciaal voor het kookboek een signature dish bereid. Het recept hiervan bekijk je – met mooie foto’s – in het boek.

Doel

De opbrengst uit de verkoop zal volledig worden verdeeld onder de deelnemende restaurants. Om de kosten te drukken en de winstdeling zo hoog mogelijk te maken is samengewerkt met veel partners en sponsoren.

Waarom steun van het Stadsfonds?

Het Stadsfondsbestuur vindt het een leuk en verbindend initiatief in tijd van crisis, het stimuleert de lokale economie. Ook goed om als horeca zichtbaar te blijven.

Koop het boek om de horeca te stimuleren

Het boek is vanaf  1 december 2020 te koop voor € 14,95 en nu alvast in pré-order te bestellen.