Een update over een Hilversum Experience stadsfondsproject: The Boardroom Hilversum in 2020. De voorbereiding zijn in volle gang, een aantal hele mooie activiteiten en events staan gepland:

Boardroom on Tour

  • Op dinsdag 11 februari start de eerste Boardroom on Tour op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum. Onder deze noemer wordt middelbare scholen een masterclass ondernemerschap aangeboden. Samengewerkt wordt met een jonge ondernemer, bij voorkeur een oud-leerling van de school. De 1e Boardroom on Tour vindt plaats op het Gymnasium met als gastspreker: Bas Hackin, Kartent.
  • Op donderdag 19 maart staat een Boardroom on Tour gepland op het ATC. (Gastspreker: Ralph Heeneman, Byteleads)

Kick off van het Boardroom Trainingsprogramma

  • Op maandag 2 maart is de kick off van het Boardroom Trainingsprogramma. Aan ±25 jongeren wordt de kans geboden om 4 maanden lang te werken aan hun bedrijf(sidee) in samenwerking met een achttal inspirators. Ook dit jaar komen weer aansprekende bedrijven en professionals als gastspreker & inspirator: o.a. WeTransfer, Mout, Robot Kittens, 1AM Agency, Things I like-Things I love en meer.

The Boardroom Playground

  • Tot slot: op donderdag 2 april van 16.00 tot 19.30 uur in de Stookplaats vindt het festival The Boardroom Playground plaats. Tijdens dit festival kunnen circa 80 leerlingen, studenten en docenten de uiteenlopende aspecten van ondernemerschap ontdekken. Er is al een aantal ondernemers en professionals gestrikt die expertise hebben in product-design, investeren, merken bouwen en de juiste mindset ontwikkelen.

Vijf oud-deelnemers van The Boardroom Hilversum helpen actief mee met het organiseren van alle bovenstaande events. De betrokkenheid van en met oud-deelnemers blijft groot.

Vorige artikelen over dit project: