dj-experienceEen leuk initiatief: vijf grote DJ’s hebben zich aangesloten bij een samenwerking om jonge Nederlandse DJ’s met aanstormend talent de kneepjes van het vak te leren.

Onze Nederlandse DJ’s zijn in het buitenland toonaangevend. Ook in Hilversum zijn er tientallen jongeren die dagelijks bezig zijn met hun muziek. Deze nieuwe generatie verdient aandacht en ondersteuning om zo een kans te krijgen om hun muziek voor het voetlicht te brengen.

Via een online platform wordt de jongeren de mogelijkheid gegeven om hun muziekmateriaal en een video van zichzelf te uploaden. Er zal maandenlang een spannende online strijd zijn tussen de dj’s met vlogs en gave muziek.

Tijdens Hilversum On Air eind 2017 wordt in het midden van de binnenstad de winnaar bekend gemaakt. De prijs voor de winnaar: draaien op Ibiza en zijn of haar muziek op de nationale radio!

Stadsfonds Hilversum ondersteunt dit initiatief met de aanbeveling het breder te trekken door een koppeling te zoeken met een HBO-opleiding in de de creative industry, zodat de talenten ook na deze contest perspectief krijgen voor een ‘next level’.
http://www.thedjexperience.nl/