Het is fijn om te zien dat steeds meer winkeliers en bedrijven samenwerken om Hilversum mooier te maken. Zo ook bij Winkelcentrum Riebeeck Galerij (Oosterengweg 62-98, Hilversum).

Rode loper = blauw

Om de boel vóór het nieuwe jaar op te frissen en het winkelcentrum aantrekkelijker te maken voor het publiek hebben de winkeliers een plan gemaakt. Samen met Deborah den Dulk, eventmanager, die ze ook inschakelden voor de finishing touch. Voor nieuwkomer Albert Heijn werd de blauwe loper uitgerold.

Jaarplan

Binnenkort steken de slager, kapper, supermarkt, stomerij, snackbar van de Riebeeck Galerij de koppen weer bij elkaar, samen met het buurthuis, Versa Welzijn en de nieuwe eigenaar van het winkelcentrum, J. Bun Holding BV. Men zal een jaarplan maken met daarin beschreven wat Winkekcentrum Riebeeck Galerij op korte termijn wil bereiken: verblijfsklimaat verbeteren, mensen vermaken, de buurt een centrum geven, sfeer creëren, enzovoorts. En wat men op langere termijn wil bereiken: uitstraling verbeteren, verblijfsduur verlengen, omzet verhogen, nieuwe ondernemers trekken.

23 en 30 december extra gezelligheid

Binnen de Corona lockdown regels weet Winkelcentrum Riebeeck Galerij toch nog iets te organiseren voor de kleinste bewoners in de buurt:

Teaser

Binnenkort is er nog iets leuks te beleven, georganiseerd door Riebeeck Galerij: “Leren goochelen (online) met Steven Kazan”. Meer informatie volgt snel via @VanRiebeeckkwartier