beeld zilveren keiBen jij een KEI in kunst?
En ben je tussen de 16 en 24 jaar?  

De inschrijving voor De Zilveren Kei is weer open. De Zilveren Kei is sinds 1992 dé jaarlijkse kunstprijs voor jongeren in de Gooi en Vechtstreek. Met De Zilveren Kei willen we creativiteit onder jongeren van 16 tot en met 24 jaar stimuleren en een opstapje bieden om hun talent verder te ontwikkelen. 

Ben je tussen de 16 en 24 jaar, woon je in de Gooi en Vechtstreek en ben je creatief? Doe dan mee en maak kans op De Zilveren Kei 2015.
De wedstrijd staat open voor jongeren die zich met beeldende kunst in de breedste zin des woord bezig houden. Dat kan videokunst, computerkunst of meer traditioneel schilderkunst zijn, maar ook fotografie, objecten, sieraden of 3D. De prijs kent twee selectieronden. De jury wil in de eerste ronde foto’s van twee tot drie werken ontvangen, die in de afgelopen twee jaar zijn gemaakt. Na sluiting van de inzendtermijn (18 oktober) selecteert de jury de finalisten. Wie door mag naar de finaleronde krijgt de vraag om vóór 27 oktober recent werk in te leveren.
Het werk van de finalisten wordt van 28 oktober t/m 22 november tentoongesteld bij de GSA Galerie aan de Langestraat 52 in Hilversum. De jury kiest uit de finalisten de winnaar van de juryprijs. Bezoekers van de tentoonstelling kunnen ook stemmen op het werk dat hem het meest aanspreekt. Bij de sluiting van de finalistenexpositie op 22 november wordt de Juryprijs uitgereikt en de Publieksprijs bekend gemaakt.
Wat kun je winnen?
Als finalist ding je mee naar de Zilveren Kei 2015 die bestaat uit een geldprijs van € 750 en een speciaal ontworpen sculptuur. De Publieksprijs is een geldbedrag van € 250.

Woon je in de Gooi en Vechtstreek, doe dan mee en maak kans op de Zilveren Kei 2015.

Geef je nú op via de mail: zilverenkei@gmail.com dan ontvang je meer informatie!

Dit jaar wordt deze Kunst en Cultuur prijs georganiseerd door de GSAgalerie van kunstenaarsvereniging GSA in Hilversum en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hilversum, het Stadsfonds Hilversum en de Gooi en Eemlander.