2016 08 07 Philosophers Walk_Culturele Buitenplaats De HoorneboegOp zaterdag 27 augustus vindt de Philosophers Walk plaats op Landgoed De Hoorneboeg. Geniet van een wandeling in een prachtig parkbos en sta stil bij de performances van “pilaarheiligen” die hun licht werpen op de wisselwerking tussen natuur, cultuur en spiritualiteit. De Philosophers Walk is een event van stichting De Hoorneboeg en wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum.

Landgoed De Hoorneboeg ontwikkelt zich tot een culturele buitenplaats, dé plek voor natuur, cultuur en spiritualiteit. Deze nieuwe dimensie wordt samen met organisaties, ondernemers en inwoners uit Hilversum en omstreken ontdekt. Daarom organiseert stichting De Hoorneboeg een reeks publieke events om het bijzondere concept van de Culturele Buitenplaats te verkennen. Het eerstvolgende event is de Philosophers Walk, een filosofische wandeling langs denkers en doeners die – vanaf gepaste hoogte – een performance verzorgen. Laat je verrassen door de inspirerende woorden van: Hugo de Haas van Dorsser (Wordbites), Alain Verheij (Theoloog des twitterland), Stef van Breugel (Directeur Museum Hilversum) en Esther Kornalijnslijper (Storyteller).

Geïnteresseerden krijgen de kans om onderdeel te worden van het event. Zij kunnen hun passie, idee of ergernis delen op Facebook of op twitter @VriendenvandeH #Hoorneboeg #PhilosophersWalk. De meest prikkelende inzenders worden uitgenodigd om als vijfde pilaarheilige op te treden.

Deelnemen?

De wandeling begint om 15.00 uur vanaf parkeerplaats Zuiderhof vanwaar de tocht begint over de heide naar De Hoorneboeg. Om 17.30 uur eindigt de wandeling op de parkeerplaats.

Aanmelden kan via: info@vriendenvandehoorneboeg.nl
Beperkt aantal deelnemers, dus graag van tevoren aanmelden.

Minder mobiel? Laat het weten en er zal naar een passende oplossing worden gezocht.

Deelname is gratis
Tijd: 15.00 – 17.30 uur
Vertrekpunt: Kolhornseweg 13, Hilversum (parkeerplaats Zuiderhof)

De Philosophers Walk is een event van stichting De Hoorneboeg en wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum.