Met een financiële bijdrage maakte Het Stadsfonds Hilversum het project “Made in Hilversum” mogelijk. Het is een muzikale samenwerking tussen de befaamde Wisseloord-studio’s en poppodium De Vorstin.

Talentontwikkeling
“Made in Hilversum” is een project dat bedoeld is om bij te dragen aan talentontwikkeling op muzikaal gebied. Om mee te kunnen doen moeten de deelnemers in Hilversum wonen of in een straal van 30 km rond de stad en ze moeten toe zijn aan een volgende stap in hun muzikale carrière.

Winnaar “Made in Hilversum”
Er hebben zich 33 bands of muzikanten gemeld. Een selectie van 5 trad woensdag 21 maart 2018 op in de Vorstin. Een jury met daarin o.a. discjockey Gerard Ekdom (NPO Radio 2) koos Faradays met Karindra Perrier tot de meest veelbelovende muzikanten. Faradays is een indie/electro pop act en krijgt nu als tegenprestatie gratis oefenruimte in de Vorstin, een fotoshoot en begeleiding door professionals uit de muziekindustrie. En uiteindelijk een show in de Vorstin.

Waarom past dit project binnen de doelen van Het Stadsfonds?
Het Stadsfonds sponsort dit traject omdat talentontwikkeling hoog op de prioriteitenlijst staat als onderdeel van de “Hilversum Experience”. De “Hilversum Experience” bestaat uit een aantal activiteiten, ondersteund door Het Stadsfonds, bedoeld om voor jongeren van Hilversum de meest interessante creatieve experimenteerplek van Nederland te maken.

Heb je ook een idee voor een project?
Heb je ideeën voor een project dat aansluit bij de “Hilversum Experience” , kijk dan op de website van Het Stadsfonds of ze passen binnen de voorwaarden en dien een aanvraag in, voorzien van een goed projectplan.

Meer informatie?

foto: Lex Putman/Faradays

foto: Lex Putman/Karindra Perrier